Atos RTV

4 maart 2013
0 reactie(s)

VOORBURG - De korfballers van Albatros` eerste seniorenteam hebben de titel in de 1e klasse voor het grijpen na de 12-19 winst op VEO. Hoewel de eindstand anders doet vermoeden, werd het in Voorburg tegen de degradatiekandidaat een zware bevalling.
In de eerste kwartier leek Albatros bevangen door de zenuwen en werden er aanvallend nauwelijks kansen gecreëerd en prijkte lang een 2-2 tussenstand op het scorebord.
VEO beperkte zich tot afbraakkorfbal en toen Albatros aanvallend alles beter op de rit kreeg werden de juiste mensen in stelling gebracht. De 5-8 ruststand gaf zicht op een goed resultaat en toen Monique van der Net met haar 3e, overigens ook historische treffer, vlak na rust het gat naar vier tilde, kon het Albatrospubliek rustiger achterover leunen.
VEO klampte nog twee keer aan dankzij een van afstand makkelijk scorende heer, maar vanaf 10-12 bouwde de aanstaande kampioen de voorsprong uit en konden ook de invallers uit het reserveteam nog op het scoreformulier worden bijgeschreven.
Bij 12-19 klonk het laatste fluitsignaal waardoor VEO definitief moet afdalen naar de 2e klasse en waarmee Albatros zich een prima uitgangspositie verwerft voor de kampioenswedstrijd a.s. zaterdag in de Develsteinhal tegen Fiks. Albatros heeft aan één punt genoeg om het feest te kunnen starten!

Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ouder dan vorige week