Atos RTV

4 maart 2013
0 reactie(s)

DRECHTSTEDEN- De groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie heeft binnen drie weken na de start van inschrijving al meer dan 1500 deelnemers die geïnteresseerd zijn in een zonnepanelen systeem. Met nog een maand inschrijfperiode voor de boeg, kan dit aantal nog behoorlijk oplopen, en hoe meer deelnemers hoe scherper de prijs zal zijn.
De Drechtsteden organiseren in samenwerking met iChoosr een groepsaankoop, om inwoners hierin te ‘ontzorgen’. Hierdoor wordt een scherpe prijs gegarandeerd voor een kwalitatief goed zonnepanelen systeem.
Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen zich nog gratis en vrijblijvend inschrijven t/m 1 april op www.SamenZonneEnergie.nl. Op 2 april vindt de veiling plaats, waar de geselecteerde leveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen. De leverancier met de scherpste prijs wint de veiling en mag alle deelnemers een vrijblijvend persoonlijk aanbod doen. Dit aanbod wordt vanaf 15 april verstuurd naar alle deelnemers, waarna ze t/m 19 mei de tijd hebben om te beslissen of ze op het aanbod ingaan. Na acceptatie van het aanbod wordt de levering en installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd, inclusief alle bijkomende werkzaamheden.

Aan de deelnemende leveranciers worden kwaliteitseisen gesteld. Deze eisen hebben betrekking op onder andere de financiële stabiliteit, het maatschappelijk verantwoord ondernemen en de productkwaliteit. De deelnemende leveranciers moeten aantonen dat hun producten zijn voorzien van bepaalde keurmerken en samenwerken met erkende installateurs. Ook worden er afspraken gemaakt over garanties, zodat deelnemers zeker weten dat ze ook goed geholpen worden na installatie van het zonnepanelen systeem.

Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ouder dan vorige week